Fjernvarme

Derfor fjernvarme


Når du vælger fjernvarme som din varmekilde, får du pålidelig og effektiv opvarmning. Med fjernvarme behøver du ikke bekymre dig om at vedligeholde din egen varmeproduktion eller håndtere brændstof. Vores fjernvarme er også mere miljøvenlig, da den bruger vedvarende energikilder. Vælg fjernvarme for at opnå komfortabel og klimavenlig opvarmning i dit hjem.

Fakta om fjernvarme

Fjernvarme er en af de mest udbredte former for opvarmning i Danmark. I 2023 forsynede fjernvarme 1.843.774 danske husstande med varme, hvilket svarer til omkring 68 % af alle boliger i Danmark.


Fjernvarme er en effektiv og miljøvenlig måde at opvarme boliger på. Fjernvarmeværker kan udnytte vedvarende energikilder, såsom biomasse, jordvarme og solenergi, hvilket reducerer CO2-udledningen.


Fjernvarme er en stabil og pålidelig varmekilde. Fjernvarmeværker er driftssikre og leverer varme døgnet rundt, året rundt.


Fjernvarme er en god investering. Fjernvarme kan spare penge på varmeregningen og bidrage til at reducere CO2-udledningen.


Fjernvarme er ved lov omfattet af hvile-i-sig-selv princippet og dermed må fjernvarmeselskaberne ikke tjene penge. Det vil sige, at fjernvarmen er non-profit.